Poate că ai auzit deja, familia Delaco Junior tocmai s-a mărit, așa că Toni Junior are un nou prieten. Noul membru, pe nume yo-yo, vine cu o mulțime de beneficii pentru cei mici, dar și pentru părinții dornici să îi inspire pe juniori să mănânce sănătos încă din copilărie.

Știm că obiceiurile bune se învață din familie și știm cât de provocator este să le respectăm, mai ales atunci când suntem departe de casă: în parc, la un un prieten în vizită, în vacanță sau în orice alt loc în care „ispitele” culinare ne pândesc la tot pasul.

Din nevoia de a veni în sprijinul părinților, echipa Delaco Junior aduce pe piață un produs nou, o gustare sӑnӑtoasӑ cu chef de distracție care conține șase melcișori din mozzarella, ambalați individual pentru a putea fi ușor de luat oriunde. Ce beneficii aduce acest nou produs și care sunt motivele pentru care merită încercat, aflăm în rândurile următoare.

Bogat în calciu

Copilăria și adolescența sunt două perioade importante în viață în care corpul nostru are nevoie de mult calciu, dar și vitamina D. Dacă organismul își ia necesarul de vitamina D în urma expunerii la soare, dar nu numai, calciul poate fi asimilat prin consumul de anumite alimente. Potrivit National Institutes of Health, pentru a crește sănătos, copii au nevoie de 700 mg calciu dacă au între 1 și 3 ani, 1000 mg pentru copiii de 4-8 ani, iar pentru  copii și adolescenți între 9 și 18 ani, doza zilnică recomandată de calciu este de 1.300 mg.

Produsul yo-yo conține 93% calciu, practic 100 g de produs sau șase melcișori din mozzarella asigură micuților 744 mg calciu, ideal pentru creșterea armonioasă a juniorilor. 

Bogat în proteine

Proteinele, numite și „cărămizile” ce stau la baza alcătuirii tuturor celulelor, sunt un alt ingredient important în alimentația copiilor aflați în creștere. Rolul lor principal este de a asigura structura de bază a organismului,  ajută la formarea mușchilor, la producerea hormonilor, la întărirea sistemului osos, dar și la transportul nutrienților în organism. Necesarul zilnic de proteine depinde de vârsta copilului. Pentru copii de 4-9 ani se recomandă 19g de proteine/zi, iar pentru copii de  9 și 13 ani, 34 de grame.

Bogat în calciu, făcut din 100% ingrediente naturale, produsul yo-yo asigură micuților 26 g proteine la 100 g produs, ceea ce este suficient pentru cei mici.

Produs special pentru copii – 100% ingrediente naturale 

Cel mai important lucru, yo-yo este un un produs special pentru copii, având la bază o rețetă simplă, fără coloranți adăugați, fără arome artificiale și fără conservanți. Produsul vine într-o formă amuzantă, jucaușă. Melcișori din mozzarella abia așteaptă să fie derulați și savurați.

Ușor de luat oriunde – o gustare sӑnӑtoasӑ cu chef de distracție

Fiecare pungă de yo-yo conține câte șase melcișori din mozzarella ambalați individual pentru a fi ușor de consumat și ușor de luat oriunde. Fie că mergeți mai multe ore în parc și trebuie să aveți la voi o gustare sănătoasă, hrănitoare, dar și ușor de savurat, fie că plecați într-o excursie și pe drum, în mașină aveți nevoie de un snack curat, care să vă potolească foamea, în orice moment în care ești departe de casă, yo-yo vine în ajutor. Este ușor de luat oriunde și poate fi savurat simplu sau împreună cu alte produse: biscuiți sărați, speciali pentru copii, roșii cherry sau alte legume.

Sparge monotonia

Fiind un produs nou, inovativ și abia lansat pe piață, juniorul tău probabil că încă nu l-a încercat. Noutatea stârnește întotdeauna curiozitatea așa că yo-yo vine cu un motiv în plus de a sparge monotonia din farfurie și te încurajează să aduci produse noi în meniul vostru.

Fie că e vorba de un fruct nou, exotic, de legume pe care nu le-am mai încercat de multă vreme, fie că vorbim de rețete noi și diferite sau chiar de un produs abia lansat, cum este yo-yo, toate acestea pot fi metode prin care aducem noutatea în bucătăria noastră.

Pe lângă acestea mai sunt și alte motive pentru care merită încerci noul yo-yo, însă te lăsăm să le descoperi chiar tu. Ești pregătit de joacă? Caută-i în magazine și spune-ne cum ți se par. Derulează și savurează alături de cei mici, rulourile din mozzarella proaspătă și alătură-te aventurii lui Toni.

 

 

Sursa foto: Shutterstock

Categorie: Copil | Data publicarii: 2022-03-04 | Autor: Mamici Smart