Nu te-ai identificat niciodata cu eticheta pusa generatiei tale? Te consideri prea tanara sa fii decretel? Nu-ti place sa fii intrebata ce inseamna generatia Y? Stii ca toate acestea exista, dar te ia ameteala cand te gandesti la ele. Noi iti oferim o lista de lucruri care tradeaza faptul ca esti o mamica trecuta de prima tinerete.

1. Nu faci mare caz din accidentele la olita. Pentru ca rasul puternic sau stranutul te fac si pe tine sa te scapi in pantaloni.

2. Nu te pricepi foarte bine la tehnologie. Te bazezi pe copilul tau de 7 ani sa-ti repare iPad-ul sau pe nepotul de 14 sa-ti arate cum sta treaba cu Twitter.

3. Hainele tale preferate sunt dintr-un material elastic si te incanta faptul ca pantalonii tai stretch sunt acum considerati pantaloni de yoga. Te fac sa te simti la moda.

4. Iti trebuie un dictionar ca sa intelegi ce vorbesc celelalte mamici din parc. Au tendinta sa prescurteze orice cuvant.

5. Zambesti cand vanzatorul de la supermarket iti spune „doamna”, pentru ca pe vremea ta era maximul de politete.

6. Oamenii rad de tine cand spui: „Pe vremea mea”.

7. Iti place concurenta si nu intelegi de ce este atat de important sa spui ca „toata lumea castiga”.

8. Te bulverseaza sincer tot felul de grupuri pe Facebook, jocuri senzoriale, petreceri pentru descoperirea sexului copilului, selfie-uri, selfie stick-uri si buzele de rata in fotografii.

9. Cand copilul se imbolnaveste, suni pediatrul, nu postezi pe Facebook.

10. Pentru tine, sa fii bolnav inseamna sa ai gripa, sa iei pastile inseamna sa iei medicamente, iar deconectat inseamna scos din priza.

Categorie: Pentru tine | Data publicarii: 2016-11-02 | Autor: Mamici Smart