O mama care alapteaza trebuie sa fie mereu pregatita atunci cand pleaca in vacanta cu familia, nu-i asa? In general, da, asa e. Dar daca trebuie sa zbori cu avionul, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii seama. Poate ca vei gasi utile aceste trucuri de alaptare cand calatoresti cu avionul:

1. Alege-ti cu atentie locul

Poti alapta oriunde in avion, insa locurile din fata si acolo unde se separa clasa business de cea economica ofera mai mult spatiu de manevra, iar tu si bebe va veti simti mai confortabil.

2. Poarta haine largi, comode

Este bine atat pentru tine cat si pentru cel mic sa porti haine care iti permit rapid sa ai acces la san si sa te acoperi la loc. Cu cat te organizezi mai bine, cu atat bebelusul se va linisti mai repede si nu vei fi „femeia aia” cu „bebelusul ala”.

3. Alapteaza la decolare si la aterizare

Bebelusul inghite si astfel se va regla presiunea din urechi, scazand sansele ca micutul sa aiba dureri.

4. Foloseste pompa de san inainte de imbarcare

Te vei simti mai bine daca vei goli sanii inainte de zbor. In cazul in care calatoria dureaza mai mult de 3 ore, probabil ca va trebui sa alaptezi sau sa folosesti din nou pompa.

Alege cea mai potrivita pompa de san, ca sa te simti confortabil in orice moment al calatoriei.

Pompa de san

5. Ia cu tine servetele umede si parti de schimb pentru pompa

Evita sa speli pompa in toaleta avionului. Poti folosi servetele umede speciale, pe care unii producatori le ofera la achizitionarea pompei. Sau poti folosi parti de schimb deja sterilizate.

Categorie: Pentru tine | Data publicarii: 2017-03-09 | Autor: Mamici Smart