Toamna vine cu vesti din ce in ce mai rele la meteo, zile mai scurte si timp mai putin petrecut cu copiii, caci vremea concediilor si a vacantelor a migrat catre tarile calde. Cu toate acestea, nu te da batuta! Oricand se gasesc inci
idei de activitati de toamna pentru copii, astfel incat sa profitati la maximum de zilele insorite.

1. Iesiri in aer liber

In parc, in padure, la zoo, la tara. Bucurati-va cat mai mult de vremea frumoasa si faceti miscare in aer liber! Alergati pe covorul de frunze, culegeti-le pe cele mai frumoase pentru colectie, faceti buchete si coronite.

2. Sedinta foto

Mergi cu toata familia intr-un loc in care toti va simtiti bine si faceti poze. Vor fi o amintire de neuitat si un bun prilej sa ii mai inveti pe cei mici cate ceva despre arta fotografiei.

3. Recolta de toamna

O vizita la bunici sau la niste prieteni de la tara in toiul recoltei de toamna este extrem de ofertanta. Micutul tau poate culege struguri, mere sau dovleci si poate participa apoi la transformarea lor in must ori placinte delicioase.

4. Curs de pictura

Fie ca mergeti in natura ca sa va exersati talentul la pictura, fie ca folositi frunze pentru a desena contururi sau pentru a pune „stampile” multicolore pe coli albe, orice act artistic este binevenit.

5. Distractie dupa ploaie

Sigur ca ploaia de toamna nu prea mai invita la racoreala si nici nu ar fi indicat sa va jucati afara cand ploua si este frig. Insa dupa ploaie se scrie o cu totul alta poveste. De exemplu, puteti lansa barcute pe lacurile nou formate sau puteti desena cu creta pe asfaltul ud.

Categorie: Timp liber | Data publicarii: 2017-09-17 | Autor: Mamici Smart