Nu exista parinte sa nu fi fost chinuit de aranjatul gentii de scutece. Probabil ca a fost si curata la un moment dat, atunci cand ai primit-o sau ai cumparat-o. Acum, cu siguranta nu mai stii cum arata pe interior geanta de scutece.

Daca ar fi sa facem o imparteala, cifrele ar arata cam asa: 10% lucruri care nu-ti mai trebuie, 20% gustari mancate pe jumatate, 30% haine de extrasezon, iar 40% o gramada neidentificata de moloz si pareri de rau.

  • Foloseste mijloace de depozitare neconventionale

Suzeta este unul dintre obiectele pe care bebelusii le pierd si le murdaresc cel mai des. Daca esti in pragul unei crize de nervi, ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa stai sa cauti suzeta. O solutie ar fi sa folosesti forme de copt pentru a depozita suzetele. De asemenea, poti folosi absolut orice cutiuta de sos cu capac.

  • Foloseste pungi vidate

Nu doar legumele se tin bine in pungi vidate, ci si scutecele. Nu ai niciodata prea multe scutece, iar pungile vidate le tin presate.

  • Ia cu tine pudra de talc

Cand copilul tau se murdareste cu nisip la joaca, pudra de talc te va ajuta sa il cureti imediat.

  • Fa un set compact de rechizite

Daca ai un portofel in plus sau vrei sa cumperi unul nou, ieftin, acesta se poate transforma intr-un set grozav de activitati pentru copii. Tine un portofel plin de creioane, hartii, abtibilduri etc., in loc sa le ai imprastiate peste tot prin geanta de scutece.

Categorie: Bebelus | Data publicarii: 2016-10-15 | Autor: Mamici Smart