Putine lucruri sunt mai placute auzului decat rasul unui copilas. Iar una dintre marile bucurii ale parintilor este sa ii faca pe cei mici sa rada. In mod normal, copiii sunt cei care ii amuza pe adulti cu glumele, farsele si sotiile lor. Si sunt atat de amuzanti, incat ai putea crede ca mami si tati nu i-ar putea egala niciodata; insa nu este deloc asa. Iata cum il faci pe cel mic sa rada, fara sa depui prea mari eforturi.

1. Fa pe comediantul. Aluneca pe o banana, loveste-te de pereti si alearga inutil in incercarea de a depasi un obstacol. Sunt exemple clasice de comedie bazata pe miscare.
– Provoaca-i sa faca cele mai caraghioase fete.
– Incepe sa vorbesti si apoi prefa-te ca ai adormit. Sforaie zgomotos. Trezeste-te, incepe iar sa vorbesti si prefa-te din nou ca ai adormit.
– Misca-te in reluare.

2. Foloseste tot felul de trucuri. Daca vrei sa-ti vezi copilul razand in hohote, foloseste un obiect comun in cu totul alt scop decat cel pentru care a fost conceput.
– Fa-le coatele sa chitaie. Cu siguranta ai prin casa o jucarie care chitaie. Ascunde-o in mana si strange-i pe cei mici de coate, de brate.
– Cand suna telefonul, ia un burete si raspunde: „Alo!” Dupa cateva incercari esuate, ia un alt obiect si spune apasat: „AAALO?!”
– Poarta haine supradimensionate. Apoi imbraca-i pe cei mici cu ele si intreaba: „Hei, unde ati disparut?”

3. Vorbeste ciudat. Ca sa-i faci pe pitici sa rada, poti incerca sa vorbesti pasareasca, sa adaugi cuvinte inexistente intr-o propozitie normala sau sa folosesti o intonatie ciudata.

Categorie: Timp liber | Data publicarii: 2016-11-25 | Autor: Mamici Smart