Vara este, desigur, cea mai buna gazda pentru petreceri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa tragi obloanele atunci cand vine sezonul rece. Poate ca va trebui sa renunti la gratar si la plaja, insa toamna are si ea atuurile ei. Incearca una dintre cele trei idei de petreceri de toamna de mai jos.

  • Propriul tau festival al recoltei

De mii de ani, peste tot in lume, oamenii considera ca toamna este anotimpul recoltei. Fie ca ai propria gradina, fie ca nu, poti face in asa fel incat sa organizezi un festival in jurul celor mai iubite legume si fructe culese toamna. Serveste la cina un curcan asezonat cu legume si o placinta de mere. Decoreaza casa in culorile toamnei. Foloseste portocaliu, galben, rosu si maro. Daca ai posibilitatea, muta festivalul in curte. Nu uita sa organizezi jocuri atat pentru copii, cat si pentru adulti.

  • Petrecere cu costume

Dai lovitura cu filmul de animatie preferat al copiilor. Invita la tine cativa prieteni cu copiii lor si recreati atmosfera din film. Puteti folosi inclusiv un proiector.

  • Festival de gatit

Toamna este sezonul fructelor si, implicit, al deserturilor. De la tarta de mere la placinta de dovleac, toate pot fi gatite si savurate intr-o companie placuta. Asadar, organizeaza un festival de gatit cu prietenii tai si piticii lor. Prajituri, tarte, torturi, placinte si painici vor creste in cuptor, iar la finalul serii fiecare poate lua la pachet desertul preferat. Asta daca nu le infulecati pe toate inainte.

Categorie: Timp liber | Data publicarii: 2016-10-18 | Autor: Mamici Smart